Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Skolefrugt

I samarbejde med EU-skolefrugtordning tilbyder vi pr. 19. april og fremefter et stk. gratis frugt til alle elever. Vi anbefaler de enkelte elever skyller frugten.
Afhentning af frugten aftales med klassens lærer.
 • ikon
  Gitte Scheuer den 20-03-2018
  Kære forælder

  Der afholdes skolebestyrelsesvalg i foråret 2018, og det er her, at du som forælder har mulighed for at få indflydelse på en række kerneområder på Klarup Skole.
  Vi ved, at du som forælder har et stort engagement i skolen, og måske kunne du være interesseret i at blive en del af den nye skolebestyrelse?

  Der afholdes valgmøde den 2. maj 2018 kl. 17-18 i auditoriet. Her kan du høre mere om skolebestyrelsens arbejde og de spændende indsatser der venter forude med bl.a. udbygningen af skolen. Det er også her du har mulighed for at tilkendegive dine interesseområder for skolebestyrelsesarbejdet.

  Du er meget velkommen til at kontakte de nuværende skolebestyrelsesmedlemmer, for at høre mere om opgavens indhold og omfang. Du kan finde kontaktoplysningerne på skolens hjemmeside www.klarupskole.dk

  Der vil efter påske være mulighed for at tjekke skolens valglister på kontoret, i forhold til om du er valgberettiget – altså kan stille op, og du skal senest den 14. maj meddele skolens ledelse eller administration, at du ønsker at opstille.

  Vi glæder os til at se dig til valgmødet - sæt derfor allerede nu kryds ved den 2. maj - tilmeld dig gerne via facebook.

   
  Venlig hilsen

  Gitte Scheuer
  Skoleleder
   
   
 • ikon
  Gitte Scheuer den 19-03-2018
  Nyhedsbrev vedr. overenskomstforhandlinger 2018

  Se vedhæftede fil.

  Venlig hilsen 

  Gitte Scheuer


   
 • ikon
  Karina Dahl Nielsen den 02-03-2018

  Orientering om gennemførsles af årlig trivselsmåling, læs vedhæftet.
   

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen