Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Anette Dollerup Krøjberg den 10-08-2018
    Melding fra NT vedr. info til de elever der kører med bus/skolebus
    Gitte Scheuer den 09-06-2018
    Kære elever og forældre

Hermed en oversigt over det pædagogiske personale på Klarup Skole fra august, samt en oversigt over fordelingen af dansk/matematiklærere samt kontaktpersoner.

Der vil i nyhedsbrevet for juni, komme yderligere oplysninger om bl.a. fordelingen af pædagoger, strukturen af skoledagens længde og meget mere.

KLIK HER

Gitte Scheuer