Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Gitte Scheuer den 16-08-2018
    En særlig opmærksomhed

Parkeringspladsen ved Klaruphallen er - særligt om morgenen - meget trafikeret og til tider farlig for de bløde trafikanter, der kommer gående eller er på cykel.

Et ønskescenarie er, at mange flere børn benytter muligheden for enten at cykle eller gå i skole, således der vil være færre biler om morgenen.
    Derudover henstiller vi til, at alle der kommer i bil, benytter den lillle rundkørsel foran hallen til "Kiss and Goodbye".

Begge handlinger vil øge trafiksikkerheden og optimere en sikker skolevej, hvilket er i alles interesse.

Gitte Scheuer

Anette Dollerup Krøjberg den 10-08-2018
    Melding fra NT vedr. info til de elever der kører med bus/skolebus
    Gitte Scheuer den 09-06-2018
    Kære elever og forældre

Hermed en oversigt over det pædagogiske personale på Klarup Skole fra august, samt en oversigt over fordelingen af dansk/matematiklærere samt kontaktpersoner.

Der vil i nyhedsbrevet for juni, komme yderligere oplysninger om bl.a. fordelingen af pædagoger, strukturen af skoledagens længde og meget mere.

KLIK HER

Gitte Scheuer