Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Afsked med kineserne

Nyhed billede
Søndag aften kunne vi sende vore kinesiske gæster fra Sanfan Chaoyang Middle School videre på deres Danmarks togt. De skal besøge H. C. Andersen by i Odense og være turister i København, inden de rejser hjem på onsdag.
Det har været en ovenud positiv oplevelse for skolen og værtsfamilierne.
    Karina Dahl Nielsen den 26-08-2016

Til orientering

I forbindelse med det igangværende anlægsarbejde i Klarup Skolevej er den midlertidige kørevej via stisystemet og p-plads ved Trekanten etableret. Der er opsat trafikafmærkning på Romdrupvej mm og pile med angivelse af vej for omkørsel.

Klarup Skolevej vil være periodevis spærret for gennemkørsel i den resterende del af denne uge og helt spærret fra mandag d. 29. august.

Karina Dahl Nielsen den 22-08-2016
    Kloakarbejder i Stoholm, Spartavej og Klarup Skolevej, Begynder i uge 34