Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Skolefrugt

I samarbejde med EU-skolefrugtordning tilbyder vi pr. 19. april og fremefter et stk. gratis frugt til alle elever. Vi anbefaler de enkelte elever skyller frugten.
Afhentning af frugten aftales med klassens lærer.
    Karina Dahl Nielsen den 16-02-2018
    Brev fra skolebestyrelsen, se vedhæftet laugh

Den 22. marts holder vi skolefest for alle elever på Klarup Skole.

Igen i år afvikler vi amerikansk lotteri, hvor overskuddet ubeskåret disponeres af elevrådet.

I den forbindelse søger vi sponsorer, så hvis du, eller den virksomhed du arbejder i, har mulighed for at støtte arrangementet med en gave/gavekort, så kan vi sammen sørge for en fantastisk fest for børnene.

Karina Dahl Nielsen den 14-02-2018

Vedhæftet brev vedrørende vagt i Tandplejen i uge 8 - 2018.

God ferie til alle J

Maria L. Jensen den 14-12-2017
    Kære elever i afdeling 3

Hermed vedhæftet en PDF-fil med valgfagsfordelingen. Alle har fået en prioritet mellem 1 og 3 opfyldt.

Skulle man - mod forventning - ikke kunne finde sig selv på listen, bedes man give sin klasselærer besked herom, så vi kan finde ud af en løsning.

På listen er det anført, hvor valgfagene afholdes (lokalenummer). Her mødes man med valgfagslæreren første gang d. 4/1 2018, kl. 13.15 medmindre andet er meddelt.
    I tilknytning hertil kan jeg oplyse om, at valgholdet Programmering først starter d. 1/2. Dog vil de elever, der har dette valghold, stadig få de berettigede lektioner.

• 02-03-2018
    TR-møde fælles ·