Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 26 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Julemanden kom forbi

Nyhed billede
Alle klasserne på skolen var så heldige at få besøg af julemanden. Han havde også lidt juleknas med til alle eleverne.
    Preben Kyneb den 05-12-2014
    LEKTIECAFE
    Så er vi fremme ved sidste del af kalenderåret 2014. Det betyder planlægning af lektiecafe/fagcafe uge 2-13.

Hvis ikke vi hører andet ændrer vi ikke på listerne. Ønsker man imidlertid at ændre sit barns status i kommende periode, bedes meddelelse herom givet til undertegnede senest d. 19/12 kl. 10.

mvh
    Preben Kyneb
    viceskoleleder
  • Karina Dahl Nielsen den 07-10-2014
    Anders Norup den 11-08-2014
    Ringetider og mouler

På baggrund af ganske mange spørgsmål genfremsendes hermed ringetider og moduler fra informationsmødet. Klokken ringer til kl. 8.00, til 10'pausen (9.30-9.50) og til 12'pausen (11.30-12.00). Over middag er der en individuel pause på 10 minutter, som den enkelte lærer placerer, hvor det giver mening, så der ringer klokken ikke.

Anders Norup