Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Sommerferie

Nyhed billede
Det nye skoleår begynder for alle årgange (også de nye 0. klasser) onsdag den 10. august. Alle elever mø-der fra kl. 8.00 til 13.00. Klasserne har denne dag klassen lærere. Det enkelte årgangsteam planlægger dette.
I første afdeling mødes børnene i deres klasser. Herefter er der morgensang kl. 8.15 i Multisalen. Denne dag er forældre velkomne indtil kl. 10.00. Børnene går efter morgensang tilbage til deres klasser. 0. årgang bliver i Multisalen og har morgenrundkreds. Forældrene venter i 0. årgangs fælleslokale, hvor skolen er vært ved en kop kaffe/te. Når morgenrundkredsen er slut, går forældrene med ind i børnenes grupper indtil kl. 10.0
    Anders Norup den 29-06-2016
    Ny dreng i 5a
    Oliver Droob starter i 5a efter sommerferien. Oliver kommer fra Mellervangskolen. Far og Mor er skilt, og Far bor i Klarup. Oliver spiller fodbold i RKG, så han kender nogle af drengene i forvejen.
    Forældrene må gerne kontaktes for legeaftaler i sommerferien - Ole (2945-6179) og Inger (2670-6179).
    Anders Norup