Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

 • ikon
  Gitte Scheuer den 16-08-2018
  En særlig opmærksomhed

  Parkeringspladsen ved Klaruphallen er - særligt om morgenen - meget trafikeret og til tider farlig for de bløde trafikanter, der kommer gående eller er på cykel.

  Et ønskescenarie er, at mange flere børn benytter muligheden for enten at cykle eller gå i skole, således der vil være færre biler om morgenen. 
  Derudover henstiller vi til, at alle der kommer i bil, benytter den lillle rundkørsel foran hallen til "Kiss and Goodbye". 

  Begge handlinger vil øge trafiksikkerheden og optimere en sikker skolevej, hvilket er i alles interesse.

  Venlig hilsen 

  Gitte Scheuer

   
 • ikon
  Anette Dollerup Krøjberg den 10-08-2018
  Melding fra NT vedr. info til de elever der kører med bus/skolebus
 • ikon
  Gitte Scheuer den 09-06-2018
  Kære elever og forældre

  Hermed en oversigt over det pædagogiske personale på Klarup Skole fra august, samt en oversigt over fordelingen af dansk/matematiklærere samt kontaktpersoner.

  Der vil i nyhedsbrevet for juni, komme yderligere oplysninger om bl.a. fordelingen af pædagoger, strukturen af skoledagens længde og meget mere.

  KLIK HER

  Venlig hilsen

  Gitte Scheuer