Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Indskrivning til skoleåret 2016/2017

Nu er det tid til at indskrive børn til skoleåret 2016/2017

Skolen sender derfor i løbet af uge 2 indskrivningspapirer til alle forældre, der har børn, som skal begynde i skole.

Indskrivningen er digital. Man indskriver børn til:

• Skole på www.indskrivning.dk
• Skolefritidsordning (DUS) på www.pladsanvisningen-online.dk

På hjemmesiderne finder du vejledninger, der trin for trin forklarer, hvordan man gør, og på Aalborg Kommunes hjemmeside kan du også læse mere om skoleindskrivning.

Kontakt skolens kontor hvis du har spørgsmål til indskrivningen.

Sidste frist for at indskrive børn i skole er mandag den 1. februar 2016.
Ingen aktuelle opslag