Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Gitte Scheuer den 20-03-2018
    Kære forælder

Der afholdes skolebestyrelsesvalg i foråret 2018, og det er her, at du som forælder har mulighed for at få indflydelse på en række kerneområder på Klarup Skole.
    Vi ved, at du som forælder har et stort engagement i skolen, og måske kunne du være interesseret i at blive en del af den nye skolebestyrelse?

Der afholdes valgmøde den 2. maj 2018 kl. 17-18 i auditoriet. Her kan du høre mere om skolebestyrelsens arbejde og de spændende indsatser der venter forude med bl.a. udbygningen af skolen. Det er også her du har mulighed for at tilkendegive dine interesseområder for skolebestyrelsesarbejdet.

Du er meget velkommen til at kontakte de nuværende skolebestyrelsesmedlemmer, for at høre mere om opgavens indhold og omfang. Du kan finde kontaktoplysningerne på skolens hjemmeside www.klarupskole.dk

Der vil efter påske være mulighed for at tjekke skolens valglister på kontoret, i forhold til om du er valgberettiget – altså kan stille op, og du skal senest den 14. maj meddele skolens ledelse eller administration, at du ønsker at opstille.

Vi glæder os til at se dig til valgmødet - sæt derfor allerede nu kryds ved den 2. maj - tilmeld dig gerne via facebook.

Gitte Scheuer

Maria L. Jensen den 14-12-2017
    Kære elever i afdeling 3

Hermed vedhæftet en PDF-fil med valgfagsfordelingen. Alle har fået en prioritet mellem 1 og 3 opfyldt.

Skulle man - mod forventning - ikke kunne finde sig selv på listen, bedes man give sin klasselærer besked herom, så vi kan finde ud af en løsning.

På listen er det anført, hvor valgfagene afholdes (lokalenummer). Her mødes man med valgfagslæreren første gang d. 4/1 2018, kl. 13.15 medmindre andet er meddelt.
    I tilknytning hertil kan jeg oplyse om, at valgholdet Programmering først starter d. 1/2. Dog vil de elever, der har dette valghold, stadig få de berettigede lektioner.

• Susanne Brouw Pedersen den 13-10-2017
    Kære forældre med børn i DUS I (0. - 3. årg).

DUS´en holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30.
    Der er mulighed for pasning i Kærby DUS.
    Dette kommer der besked om og tilmelding til i foråret.

Susanne