Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Torben Andersen den 22-10-2018
    PAS PÅ!
    Arbejdet med parkeringspladsen foran Klarup Hallen er i fuldt gang.
    Dette betyder at der er store maskiner, der arbejder fra klokken 7.00 til 15.30.
    Vi henstiller til at, så mange så muligt afleverer deres børn på Klarup Skolevej, eller snakker med jeres børn om at bruge stierne bag om Klarup Hallen.
    Tal med jeres børn, om at holde sig væk fra disse store maskiner, at køre/cykle en anden vej til og fra skole.
    Byggeriet forventes at vare godt ind i 2019.

Hilsen Tek-Service