Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Gitte Scheuer den 06-11-2018
    Forældrerådene inviteres til workshop - SE VEDHÆFTEDE FIL

Skolebestyrelsen og skolen inviterer til workshop om, hvordan vi sammen - skole/hjem - kan skabe de bedste inkluderende læringsfællesskaber for alle på Klarup Skole.

Det er meget vigtigt, at alle klasser bliver repræsenteret, og hvis der er medlemmer af forældrerådene, der ikke kan deltage, ønsker vi, at der er andre klasseforældre, der deltager som repræsentant fra klassen.

Det er et aktuelt og vigtigt tema, vi har på programmet, og vi ser frem til en udbytterig aften.

Tilmelding KLIK og der er deadline 20.11.18.

På vegne af skolen og bestyrelsen

Gitte Scheuer

Gitte Scheuer den 29-10-2018