Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Skolefrugt

I samarbejde med EU-skolefrugtordning tilbyder vi pr. 19. april og fremefter et stk. gratis frugt til alle elever. Vi anbefaler de enkelte elever skyller frugten.
Afhentning af frugten aftales med klassens lærer.
    Karina Dahl Nielsen den 29-05-2017
    Der er ved en fejl, desværre ikke blevet leveret frugt på skolen til mandag.

Der skulle gerne være frugt til alle igen i morgen tirsdag :-)

• Karina Dahl Nielsen den 29-05-2017

Kære alle

Aktiv Sommer 2017 bliver snart skudt i gang, og  i år har vi inviteret 3. årgang, kommende 4. klasse elever med, samt nye tilbud til udskolingen fra Tech College og  UngAalborg. Se nærmere information på forældreIntra.

Gå ind på hjemmesiden www.aktivsommeraalborg.com og se de mange tilbud og tjek vores teaser her.  https://www.youtube.com/watch?v=WU9mJTrHwW4

Tilmeldingen åbner op den 1. juni kl. 12.00 på hjemmesiden.

Rigtig god fornøjelse

Karina Dahl Nielsen den 04-05-2017
    Søges: Eksempler på det gode forældresamarbejde

• 01-06-2017