Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 26 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Besøg fra Beijing

Her er gruppebilledet fra besøget i 4.b.

Nyhed billede
Tirsdag den 23. juni havde vi besøg af en delegation fra Beijing. Det var lærer og skoleleder fra to skoler og en professor fra Beijing Normal University, som samarbejder med Aalborg Universitet.
Vi er meget tæt på en samarbejdsaftale med Mr. Lee, skolelederen fra den ene skole.
    Karina Dahl Nielsen den 23-06-2015
    Orientering fra skolesundhedsplejerske
  • Karina Dahl Nielsen den 16-04-2015
    Tandplejen i Aalborg indkalder via E-boks.

Savner du en tid fra den kommunale tandpleje kan det være den ligger i E- boks.
    Tandplejen er nemlig begyndt at sende indkaldelserne dertil.

Vi opfordrer alle til at tilmelde et mobilnummer til deres Eboks, så vil der også komme en SMS som reminder.

Er du i tvivl om, om du er tilmeld E-boks, kan du kontakte din lokale tandklinik.

• Karina Dahl Nielsen den 07-10-2014