Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 26 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Dejlig læsedag i 3b og 3c

Nyhed billede
Onsdagen var sat af til læsedag i 3b og 3c. Der blev læst under hyggelige former, bla. i en dejlig varm sovepose.
    Karina Dahl Nielsen den 18-12-2014
    Kasserne med glemt tøj, bliver tømt i mellem jul og nytår.
    Så husk at kigge om i mangler noget, inden juleferien.
    Preben Kyneb den 05-12-2014
    LEKTIECAFE
    Så er vi fremme ved sidste del af kalenderåret 2014. Det betyder planlægning af lektiecafe/fagcafe uge 2-13.

Hvis ikke vi hører andet ændrer vi ikke på listerne. Ønsker man imidlertid at ændre sit barns status i kommende periode, bedes meddelelse herom givet til undertegnede senest d. 19/12 kl. 10.

mvh
    Preben Kyneb