Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Skolefrugt

I samarbejde med EU-skolefrugtordning tilbyder vi pr. 19. april og fremefter et stk. gratis frugt til alle elever. Vi anbefaler de enkelte elever skyller frugten.
Afhentning af frugten aftales med klassens lærer.
    Maria L. Jensen den 14-12-2017
    Kære elever i afdeling 3

Hermed vedhæftet en PDF-fil med valgfagsfordelingen. Alle har fået en prioritet mellem 1 og 3 opfyldt.

Skulle man - mod forventning - ikke kunne finde sig selv på listen, bedes man give sin klasselærer besked herom, så vi kan finde ud af en løsning.

På listen er det anført, hvor valgfagene afholdes (lokalenummer). Her mødes man med valgfagslæreren første gang d. 4/1 2018, kl. 13.15 medmindre andet er meddelt.
    I tilknytning hertil kan jeg oplyse om, at valgholdet Programmering først starter d. 1/2. Dog vil de elever, der har dette valghold, stadig få de berettigede lektioner.

• Susanne Brouw Pedersen den 13-10-2017
    Kære forældre med børn i DUS I (0. - 3. årg).

DUS´en holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30.
    Der er mulighed for pasning i Kærby DUS.
    Dette kommer der besked om og tilmelding til i foråret.

Susanne
  • Karina Dahl Nielsen den 23-08-2017