Velkommen til Klarup Skole

Klarup Skole er en tresporet skole med i alt 30 klasser fra børnehaveklasse til og med 9. Alle klasser på skolen har eget hjemlokale. Klarup Skole har 10 klassetrin inkl. børnehaveklassen. Klarup Skoles fritidsordning har tre afdelinger; to i selvstændige bygninger og en afdeling i sammenhæng med skolen.

Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Gitte Scheuer den 29-06-2018
    Så kom sidste skoledag og en sommerferie venter forude. smiley

Her får I skoleårets sidste nyhedsbrev, hvor I bl.a. kan se og læse om vores nye medarbejdere.

KLIK HER

Rigtig god ferie.

Gitte Scheuer

Gitte Scheuer den 09-06-2018
    Kære elever og forældre

Hermed en oversigt over det pædagogiske personale på Klarup Skole fra august, samt en oversigt over fordelingen af dansk/matematiklærere samt kontaktpersoner.

Der vil i nyhedsbrevet for juni, komme yderligere oplysninger om bl.a. fordelingen af pædagoger, strukturen af skoledagens længde og meget mere.

KLIK HER

Gitte Scheuer

• Susanne Brouw Pedersen den 13-10-2017
    Kære forældre med børn i DUS I (0. - 3. årg).

DUS´en holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30.
    Der er mulighed for pasning i Kærby DUS.
    Dette kommer der besked om og tilmelding til i foråret.

Susanne