Opslagstavlen

Brev fra skolebestyrelsen, se vedhæftet laugh

Den 22. marts holder vi skolefest for alle elever på Klarup Skole.

Igen i år afvikler vi amerikansk lotteri, hvor overskuddet ubeskåret disponeres af elevrådet.

I den forbindelse søger vi sponsorer, så hvis du, eller den virksomhed du arbejder i, har mulighed for at støtte arrangementet med en gave/gavekort, så kan vi sammen sørge for en fantastisk fest for børnene.

Karina Dahl Nielsen den 16-02-2018

Vedhæftet brev vedrørende vagt i Tandplejen i uge 8 - 2018.

God ferie til alle J

Karina Dahl Nielsen den 14-02-2018
    Kære elever i afdeling 3

Hermed vedhæftet en PDF-fil med valgfagsfordelingen. Alle har fået en prioritet mellem 1 og 3 opfyldt.

Skulle man - mod forventning - ikke kunne finde sig selv på listen, bedes man give sin klasselærer besked herom, så vi kan finde ud af en løsning.

På listen er det anført, hvor valgfagene afholdes (lokalenummer). Her mødes man med valgfagslæreren første gang d. 4/1 2018, kl. 13.15 medmindre andet er meddelt.
    I tilknytning hertil kan jeg oplyse om, at valgholdet Programmering først starter d. 1/2. Dog vil de elever, der har dette valghold, stadig få de berettigede lektioner.

Maria L. Jensen den 14-12-2017
  • Kære forældre med børn i DUS I (0. - 3. årg).

DUS´en holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30.
    Der er mulighed for pasning i Kærby DUS.
    Dette kommer der besked om og tilmelding til i foråret.

Susanne
    Susanne Brouw Pedersen den 13-10-2017