Opslagstavlen

Kære elever og forældre

Hermed en oversigt over personalet på Klarup Skole fra august, samt en oversigt over fordelingen af dansk/matematiklærere samt kontaktpersoner.

Der vil i nyhedsbrevet for juni, komme yderligere oplysninger om bl.a. fordelingen af pædagoger, strukturen af skoledagens længde og meget mere.

KLIK HER

Gitte Scheuer

Gitte Scheuer den 09-06-2018
    Kære elever i afdeling 3

Hermed vedhæftet en PDF-fil med valgfagsfordelingen. Alle har fået en prioritet mellem 1 og 3 opfyldt.

Skulle man - mod forventning - ikke kunne finde sig selv på listen, bedes man give sin klasselærer besked herom, så vi kan finde ud af en løsning.

På listen er det anført, hvor valgfagene afholdes (lokalenummer). Her mødes man med valgfagslæreren første gang d. 4/1 2018, kl. 13.15 medmindre andet er meddelt.
    I tilknytning hertil kan jeg oplyse om, at valgholdet Programmering først starter d. 1/2. Dog vil de elever, der har dette valghold, stadig få de berettigede lektioner.

Maria L. Jensen den 14-12-2017
  • Kære forældre med børn i DUS I (0. - 3. årg).

DUS´en holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30.
    Der er mulighed for pasning i Kærby DUS.
    Dette kommer der besked om og tilmelding til i foråret.

Susanne
    Susanne Brouw Pedersen den 13-10-2017