Opslagstavlen

Kære forælder

Der afholdes skolebestyrelsesvalg i foråret 2018, og det er her, at du som forælder har mulighed for at få indflydelse på en række kerneområder på Klarup Skole.
    Vi ved, at du som forælder har et stort engagement i skolen, og måske kunne du være interesseret i at blive en del af den nye skolebestyrelse?

Der afholdes valgmøde den 2. maj 2018 kl. 17-18 i auditoriet. Her kan du høre mere om skolebestyrelsens arbejde og de spændende indsatser der venter forude med bl.a. udbygningen af skolen. Det er også her du har mulighed for at tilkendegive dine interesseområder for skolebestyrelsesarbejdet.

Du er meget velkommen til at kontakte de nuværende skolebestyrelsesmedlemmer, for at høre mere om opgavens indhold og omfang. Du kan finde kontaktoplysningerne på skolens hjemmeside www.klarupskole.dk

Der vil efter påske være mulighed for at tjekke skolens valglister på kontoret, i forhold til om du er valgberettiget – altså kan stille op, og du skal senest den 14. maj meddele skolens ledelse eller administration, at du ønsker at opstille.

Vi glæder os til at se dig til valgmødet - sæt derfor allerede nu kryds ved den 2. maj - tilmeld dig gerne via facebook.

Gitte Scheuer

Gitte Scheuer den 20-03-2018
    Kære elever i afdeling 3

Hermed vedhæftet en PDF-fil med valgfagsfordelingen. Alle har fået en prioritet mellem 1 og 3 opfyldt.

Skulle man - mod forventning - ikke kunne finde sig selv på listen, bedes man give sin klasselærer besked herom, så vi kan finde ud af en løsning.

På listen er det anført, hvor valgfagene afholdes (lokalenummer). Her mødes man med valgfagslæreren første gang d. 4/1 2018, kl. 13.15 medmindre andet er meddelt.
    I tilknytning hertil kan jeg oplyse om, at valgholdet Programmering først starter d. 1/2. Dog vil de elever, der har dette valghold, stadig få de berettigede lektioner.

Maria L. Jensen den 14-12-2017
  • Kære forældre med børn i DUS I (0. - 3. årg).

DUS´en holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30.
    Der er mulighed for pasning i Kærby DUS.
    Dette kommer der besked om og tilmelding til i foråret.

Susanne
    Susanne Brouw Pedersen den 13-10-2017